Help debug weave.su

Начинающий
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
2
Поинты[?]
0
The full-fixed source that has been posted on the forum and on shonax'es channel just crash for me, i can play 1-2 rounds with it and it will just crash. I tried debugging it but i am not very experienced and it just shows me something like tier_0s.pdb not loaded. If anyone could help i would be thankful(keep in mind i am not very experienced with debugging cheats, discord : speedy#0049)

Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
502
Поинты[?]
0
Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
shonax`s fix is shit

vk.com/simv0lofficial
Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
24
Поинты[?]
0
Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
vk.com/simv0lofficial
Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
24
Поинты[?]
0
Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
90
Поинты[?]
0
The full-fixed source that has been posted on the forum and on shonax'es channel just crash for me, i can play 1-2 rounds with it and it will just crash. I tried debugging it but i am not very experienced and it just shows me something like tier_0s.pdb not loaded. If anyone could help i would be thankful(keep in mind i am not very experienced with debugging cheats, discord : speedy#0049)
say me, and i give you full fix source weave, all crashes deleted, and resolver updated by me. Good Luck

Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
90
Поинты[?]
0
Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции[?]
90
Поинты[?]
0
Write in private messages