Подведи собственные итоги года совместно с YOUGAME и забери ценные призы! Перейти

Помогите с Историей

Kalashmeee ONE LOVE
Пользователь
Пользователь
Статус
Оффлайн
Реакции
46
Так как я туповат и не могу нихрена найти
Економiчнi та соцiальнi наслiдки великих географiчних вiдкриттiв

Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
Так как я туповат и не могу нихрена найти
Економiчнi та соцiальнi наслiдки великих географiчних вiдкриттiв
Укажи сколько тебе нужно предложений пожалуйста, или же пунктов

Делай под себя, тоесть, передлай, но суть оставь ту же, эти сайты на многое не способны
Понимаешь мой ответ -Почала формуватися колоніальна система, яка прискорила виникнення у Західній Європі капіталістичного виробництва і сприяла нагромадженню у буржуазії великих грошових сум, необхідних для організації великих капіталістичних підприємств. Піднесення Іспанії і Португалії як колоніальних держав було відносно недовгим. Отримані від колоній багатства феодали використовували непродуктивно, тоді як в Англії і Франції заохочувався розвиток промисловості й торгівлі. и такой же на сайте

Понимаешь мой ответ -Почала формуватися колоніальна система, яка прискорила виникнення у Західній Європі капіталістичного виробництва і сприяла нагромадженню у буржуазії великих грошових сум, необхідних для організації великих капіталістичних підприємств. Піднесення Іспанії і Португалії як колоніальних держав було відносно недовгим. Отримані від колоній багатства феодали використовували непродуктивно, тоді як в Англії і Франції заохочувався розвиток промисловості й торгівлі. и такой же на сайте
Самый лёгкий способ - Рим, Греция, и Индия, у них по факту у первых была канализация, или ванна, одно из двух

Назад
Сверху Снизу