BestChen Начинающий B Начинающий Статус Оффлайн Регистрация 22 Окт 2019 Сообщения 32 Реакции 19 6 Июн 2021 #1 what are the excellent DT source code I can refer to? or some references with excellent DT.
crystalllll Пользователь Пользователь Статус Оффлайн Регистрация 12 Фев 2020 Сообщения 378 Реакции 92 6 Июн 2021 #2 ev0lve dt and violanes dt.
mag1kcarp Уникальное звание Забаненный Забаненный Статус Оффлайн Регистрация 8 Авг 2019 Сообщения 689 Реакции 133 6 Июн 2021 #3 Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки. You can`t find good dt source in public
BestChen Начинающий B Начинающий Статус Оффлайн Регистрация 22 Окт 2019 Сообщения 32 Реакции 19 6 Июн 2021 #4 mag1kcarp написал(а): You can`t find good dt source in public Нажмите для раскрытия... Ok. can you share some valuable information with me? some information will do, no source is needed ? .
mag1kcarp написал(а): You can`t find good dt source in public Нажмите для раскрытия... Ok. can you share some valuable information with me? some information will do, no source is needed ? .
mag1kcarp Уникальное звание Забаненный Забаненный Статус Оффлайн Регистрация 8 Авг 2019 Сообщения 689 Реакции 133 6 Июн 2021 #5 Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки. BestChen написал(а): Ok. can you share some valuable information with me? some information will do, no source is needed ? . Нажмите для раскрытия... for good dt you need good prediction and good tickbase and use cl_move
BestChen написал(а): Ok. can you share some valuable information with me? some information will do, no source is needed ? . Нажмите для раскрытия... for good dt you need good prediction and good tickbase and use cl_move