Розыгрыш Premium и Уникальной юзергруппы на форуме! Перейти

Akatsuki owned

• Автор темы Автор темы Explyne
  • Дата начала Дата начала
Забаненный
Забаненный
Статус
Оффлайн
Реакции
128
Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
A WEAK IMI-TATOR BANNED ME IN EV0LVE
SO SIGMA FROM SKEET.CC GAVE ME AN RPG-7 AND I DESTROYED EV0LVE's OFFICE AND AFTER THAT I TAKE A SUB-GUN AND SHOT PHILIP AT HIS HOUSE DOGS SHOULD KNOW THEIR PLACE (PANZERFAUST, @AkatsukiSun , PHILIP, IMI-TATOR, RAXER, EDWARD22, AND OTHERS TESTERS)
image.png

Discord_wldHyTmcKr.jpg
csgo_X0pDWjySp5.png

Meanwhile explyne, that is too scared to be on my screen while I was fucking him and his teammates for like 1-2 maps.
Easy owned, keep being my fanboy.
(Alvares - explyne's undercover LoL).

Последнее редактирование:
Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
Посмотреть вложение 239778Посмотреть вложение 239779
Meanwhile explyne, that is too scared to be on my screen while I am fucking him and his teammates for like 1-2 maps.
Easy owned, keep being my fanboy.
(Alvares - explyne's undercover LoL).
WHO TF IS ALVARES???
Sigma FROM GAMESENSE saying "ahahaha" after @AkatsukiSun losing me on public
EASY OWNED
image.png

DOGS SHOULD KNOW THEIR PLACE (PANZERFAUST, @AkatsukiSun , PHILIP, IMI-TATOR, RAXER, EDWARD22, AND OTHERS TESTERS)
image.png

UPD:
Все по обоюдному согласию, не коментите этот тред

Последнее редактирование:
Introducing a new warning in fatality:
image.png

And skeet warning:
image.png

??????? ?????? ????? ??? ????? ???? ?? ?????? ???? ?????

It seems that evolve( weak fatality paste) got owned by the greatest cheat of all time gamesense

Назад
Сверху Снизу