• Ищем качественного (не новичок) разработчиков Xenforo для этого форума! В идеале, чтобы ты был фулл стек программистом. Если у тебя есть что показать, то свяжись с нами по контактным данным: https://t.me/DREDD

Исходник [CS:GO] ev0lve fix

Пользователь
Пользователь
Статус
Оффлайн
Реакции
76
Hey Guys,
I have been working for the past few months on Ev0lve, I fully fixed it and I am gonna release it for everyone, with updates too!
Have fun with digging in this!

Thanks to everyone who helped me get through this big pile of mess and to be exact,
Thanks to @zDrip (for working on it with me) and @Minimob (for the movement fix)

There will be updates in the future of course (with zDrip), so just star the repo, and wait for updates! Every update we're doing will be commented, so you can know what I did!
Have fun!!! Love you all, stay safe!

If anyone wants me to help him, I'll try to help as much as I can. Keep it positive.

How to build:
For anyone wondering how to compile it, do command "cmake ." in the folder. It will create a new project with the solution and paths fixed. Thank you.

Пожалуйста, авторизуйтесь для просмотра ссылки.

SS:
OIJDOJIASDO.png

Последнее редактирование:
very cool release
+rep

how to compile it. i never see it before LLVM-MSVC_v143
but +rep nice release

Как собрать это чудище?

проект это конечно полный пиздос
все пути идут на E:/ev0lve-fixed, так что если не хотите менять путь до каждого файла в проекте, копируйте проект туда

проект это конечно полный пиздос
все пути идут на E:/ev0lve-fixed, так что если не хотите менять путь до каждого файла в проекте, копируйте проект туда
бля и че мне скок примерно гигов надо откусить от м2 чтоб чисто под эту шляпу?

бля и че мне скок примерно гигов надо откусить от м2 чтоб чисто под эту шляпу?
если нет диска, то открой блокнотом файлы проекта и заменой E:\ на D:\ или тот диск который есть, а вообще желательно нормально проект пофиксить

Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
Обратите внимание, пользователь заблокирован на форуме. Не рекомендуется проводить сделки.
how to compile it. i never see it before LLVM-MSVC_v143
but +rep nice release
How to assemble this monster?
The project is of course a complete piece of crap
all paths go to E:/ev0lve-fixed, so if you don't want to change the path to each file in the project, copy the project there
if there is no disk, then open the project files with notepad and replace E:\ with D:\ or the disk that is there, but in general it is advisable to fix the project normally
Check post.

Amazing post brudda!

сУка я уже собрал это чудо в релизе, но заинжектить не могу, крашит, кто смог заинжектить напишите как, пж
краш вот тут если что
1752417524511.png

Последнее редактирование:
Назад
Сверху Снизу