в мене хуй в моi 20 рокiв досяг 23см и моя дiвчина тiлькi за, бро) не треба говорити чепуху, якщо не викупаеш за людину хто э хто ;)ті бєз хуя родился
в мене хуй в моi 20 рокiв досяг 23см и моя дiвчина тiлькi за, бро) не треба говорити чепуху, якщо не викупаеш за людину хто э хто ;)ті бєз хуя родился
ты моё очко нюхалв мене хуй в моi 20 рокiв досяг 23см и моя дiвчина тiлькi за, бро) не треба говорити чепуху, якщо не викупаеш за людину хто э хто ;)
в тебе э на це пруфи чi ти очередняга пiздабол? тобi ж даже стрьомно пiдiйти до мене ахаха я ж вже вiдписав тобi своюты моё очко нюхал
хахахаххахахахахаххаты моё очко нюхал
тоже хочеш получити пiзди? без питань, якщо ты з Украхахахаххахахахахахха
aptal çocuklar aptal makarnaтоже хочеш получити пiзди? без питань, якщо ты з Укра
їини, говори в яке мiсто менi до тебе пиздячiть щоб найти тебе паскуду тай пострiляти а то ще чого малi тут будуть бушувати ахаха я навчу вас життю защеканцы
короче ебать, по твоему стилю речи то шо ты хуйню мне трусишь по типу шведиша тебе не более 14 лет уххх тебе повезло малой так бы я тебя пострелял нахуйaptal çocuklar aptal makarna
du är dumma barn det här är dumt skarp pasta du är för dum för att förstå att det här är dumt pasta för pengar du är dum rusky folk jag är stor hvh män
fuckin ukraine kidкороче ебать, по твоему стилю речи то шо ты хуйню мне трусишь по типу шведиша тебе не более 14 лет уххх тебе повезло малой так бы я тебя пострелял нахуй
ахаахахах 14 07 1999 а ты шо мне скажешь?) ток не пизди как обычно шо ты старше) но мне похуй, было бы лучше, могу хоть забить тебя нахуй голова)fuckin ukraine kid
få ett förbud!ахаахахах 14 07 1999 а ты шо мне скажешь?) ток не пизди как обычно шо ты старше) но мне похуй, было бы лучше, могу хоть забить тебя нахуй голова)
извини зая, не думал шо ты такая кисаfå ett förbud!
helou my amerikan frend! whai ar yu so fakin damb? go it gamburger faking abama!!!!!!!i english kid you fuckin parashenjko ukraine bich fukin gfkdifkdfo k kdfidifddidii kid kid kid kidk dikdik didkiddikdikdkdiikdi kd idk id k dikd dkdi
FUCKI NFN DFKIDDDDDD KIIDDDDDDC
Спеціально для вас і вам подібних можна купити чит на 7 днів :)А можна тест ?
Проект предоставляет различный материал, относящийся к сфере киберспорта, программирования, ПО для игр, а также позволяет его участникам общаться на многие другие темы. Почта для жалоб: admin@yougame.biz